torsdag 3. januar 2008

Hei Ariel min...

Vi liker ikke hvalper fordi de er ekle små rampete udyr som kanskje, og bare kanskje utvikler seg til skumle hunder, og skumle hunder- det liker vi i hvertfall ikke. De er skummelskumle de!
Best å holde seg unna. Mitt beste triks er å skrangle litt i et kne av og til så kommer det ingen inn i huset mitt.
Kjeksene er de samme, jeg bare laget de hjerteformet til deg, og runde til alle andre, men så ble hjertene litt svidd og da blandet jeg heller. Men bestemora liker svidde kjeks, så ho kan sikkert spise de. Ho liker også peanøtter. (!)
Jeg kan godt strikke en fin genser til deg hvis du vil- Matmor sier at jeg har en egen evne til å mailto:f....#@?*" med garn. Hva nå enn det skal bety. Jeg vet hvor jeg finner sånne pinner også. De er forresten ikke spiselige. Jeg er ikke sikker på om de i tre er spiselige, for matmor sier at jeg ikke får lov å engang snuse på de mere.
Hva med en sånn en? Det skal jeg få hvis jeg er flink og ligger unna garnkurven.Men nå må jeg stikke... må hjelpe Roger å ta ned juletreet.

1 kommentar:

natesin sa...

matmor falt pladask for den genseren da, Jimmy var ikke like imponert. og Ariel, hun la seg å sove, helt likegyldig til genseren :O